PT STUDIO

Personal Training Studio

ACTIE! 15% korting op Personal Training & voedingsbegeleiding!

De meest voordelige PT studio in de regio!

Ga voor het maximale met onze afdeling Personal Training!

Heeft u een stok achter de deur nodig? Of wilt u nu eindelijk eens échte resultaten behalen? Onder begeleiding van onze deskundige en gediplomeerde trainers gaat u aan de slag om uw doelen te verwezenlijken. Wat uw motivitatie ook is, samen gaan we doelgericht en intensief aan de slag om op snelle en verantwoorde wijze het gewenste resultaat te realiseren.

Waarom kiest u voor onze PT studio? 

Personal Training is enorm populair tegenwoordig, en terecht! Als u gaat sporten wilt u het maximale resultaat in een zo kort mogelijke periode. Vaak lukt dit niet alleen door gebrek aan fitnesskennis, motivatie en doorzettingsvermogen. Een goede Personal Trainer biedt uitkomst en helpt uw droomresultaat te realiseren!

Door de populariteit van PT groeit het aanbod van Personal Trainers en studio's enorm. Maar pas op! Zorg dat u kiest voor een bekwame en officiële Personal Trainer.

Personal Trainer vs. Personal Trainer

Tegenwoordig kunt u zich met een 10-daagse cursus al Personal Trainer noemen en een eigen 'PT Studio' oprichten. Dit vinden we niet alleen vreemd maar ook zeer onverantwoord. We zien in Nederland de PT studio's dan ook als paddenstoelen uit de grond schieten, veelal in kleine (thuis)ruimtes of garageboxen met apparatuur van twijfelachtige kwaliteit.

Als u de investering in een Personal Trainer maakt, willen wij ervoor zorgen dat u de juiste keuze maakt. Onze Personal Trainers zijn HBO geschoold, officieel Bewegingsdeskundige of extra gespecialiseerd en krijgen jaarlijks bijscholing bij erkende instanties.

Daarnaast trainen wij enkel met veilige A-merken zoals Matrix Fitness, Life Fitness, Hammer Strength en Panatta.

Tijdens uw Personal Training traject kunt u kiezen om te sporten binnen ons zéér ruime fitnesscentrum óf afgezonderd in een van onze zalen.

Bekijk hier onder het aanbod in onze PT studio:

 

261934765_2230224827131607_8013084783618652519_n
DSC7422
fit25e2d91dd-aedf-49fe-9fac-42c797100578 (1)

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!