SPORTEN VOOR OUDEREN

Sporten voor ouderen

Wie beweegt, blijft fit! Als u voldoende beweegt, voelt u zich mentaal en lichamelijk sterk en behoudt u een goede conditie om te blijven doen wat u leuk vindt.

Vitaal ouder worden heeft ook als voordeel dat u langer aan uw favoriete activiteiten kunt deelnemen zoals het spelen met uw kleinkinderen, fietsen of wandelen. Daarnaast is het sociale aspect natuurlijk ook zeer belangrijk. De koffie staat voor u klaar!


Wij bieden verschillende mogelijkheden:

 

55+ fitness groepen:

Deze lessen worden in groepsverband gegeven onder begeleiding van onze deskundige instructeurs. Tijdens deze les gaat u onder begeleiding aan de slag om de algemene fitheid te versterken, blessures te voorkomen en spieren te versterken die u in het dagelijks leven gebruikt. Uiteraard ieder op zijn eigen niveau en voor iedereen toegankelijk. Onze oudste sporter is zelfs al de 90 gepasseerd!


eGym fitcircle 

Makkelijker wordt het niet! Op onze eGym fitcircle eGym traint u binnen 30 minuten alle belangrijke spiergroepen. De apparaten worden ingesteld op uw ideale afmetingen, gewicht en trainingsdoel. Dit wordt vervolgens opgeslagen op uw eigen unieke armband. Komt u de volgende keer sporten? Houd het bandje tegen het apparaat en deze wordt volledig en automatisch ingesteld op uw opgeslagen instellingen.

Hierdoor sport u altijd op een veilige, verantwoorde en vooral gemakkelijke manier! Meer informatie over de eGym circle? Klik dan hier.


Sporten met een gepersonaliseerd schema.

Sport u liever individueel? Bij Sportcenter Balance is het voor iedere sporter mogelijk om een gratis persoonlijk schema op maat te laten maken. De instructeur brengt de gewenste doelen in kaart, bespreekt eventuele blessures of beperkingen en stelt daarna een trainingsschema op geheel afgestemd op uw persoonlijke doelen.

Tijdens deze begeleiding zal de instructeur alle oefeningen uitleggen en kijken of de oefeningen juist worden uitgevoerd. Tevens berekenen we het juiste trainingsgewicht en zorgen we voor de juiste afstelling van de apparatuur. Dit alles wordt verwerkt in uw persoonlijke schema waarmee u daarna zelfstandig aan de slag kunt. In de tussentijd kunt u altijd advies en vragen stellen aan de aanwezige trainers.

 

Meer informatie? Bel ons gerust op 0773077749 of stuur ons een e-mail op info@balancepanningen.nl

groepsfitness 55 + 2
EDF1821C-E38A-4B94-9598-2C2077E0B68B
IMG_2635

Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding vergoed door uw zorgverzekeraar!

Sportcenter Balance is aangesloten bij het BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit houdt in dat onze voedingsbegeleiding geheel of gedeeltelijk kan worden vergoed door uw zorgverzekeraar! De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van uw verzekering.

Heeft u een stok achter de deur nodig? Of wilt u nu eindelijk eens échte resultaten behalen? Onze deskundige gewichtsconsulent gaat met u aan de slag om uw droomresultaat te verwezenlijken. Of dit nu afvallen, aankomen of gewoon een gezonde leefstijl is, samen werken we doelgericht en intensief naar uw gewenste resultaat!

 

Personal Training

kunt bij Sportcenter Balance ook terecht voor verschillende Personal Training pakketten!

Wat kunt u verwachten bij een Personal Training?

  • Gratis en geheel vrijblijvend informatiegesprek.
  • Intake gesprek.
  • Uitgebreide nulmeting en anamnese.
  • Lichaamsanalyse
  • 10x Personal Training sessie á 60 minuten waarbij uw Personal Trainer u intensief begeleid, corrigeert en motiveert.
  • Tussenmetingen
  • Eindmeting
  • 7 dagen per week Whatsapp ondersteuning.
  • Beschikking over ons uitgebreide fitnesscentrum.
  • Toegang tot ons online sportplatform met oefeningen, online coaching, recepten, handige tips etc.

Makes you feel better!

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!