Begeleiding

Begeleiding en schema's

Uiteraard helpen wij u graag met de juiste begeleiding om uw gestelde doelen op een verantwoorde en veilige manier te verwezenlijken. Ons team bestaat uit deskundige instructeurs, coaches, Personal Trainers, voedingsconsulenten, bewegingsdeskundige, (fysio)therapeuten en andere gespecialiseerde trainers met elk hun eigen vakgebied waardoor wij iedere sporter op een verantwoorde manier kunnen begeleiden.


Begeleiding en persoonlijke schema’s op maat.
Bij Sportcenter Balance is het voor iedere sporter mogelijk om een gratis persoonlijk schema op maat te laten maken. De instructeur brengt de gewenste doelen in kaart, bespreekt eventuele blessures of beperkingen en stelt daarna een trainingsschema op geheel afgestemd op uw persoonlijke doelen.

Tijdens deze begeleiding zal de instructeur alle oefeningen uitleggen en kijken of de oefeningen juist worden uitgevoerd. Tevens berekenen we het juiste trainingsgewicht en zorgen we voor de juiste afstelling van de apparatuur. Dit alles wordt verwerkt in uw persoonlijke schema waarmee u daarna zelfstandig aan de slag kunt. In de tussentijd kunt u altijd advies en vragen stellen aan de aanwezige trainers.


Fysiotherapie en revalidatie. 
U kunt bij sportcenter Balance ook terecht voor Fysiotherapie. Wij hebben een samenwerking met alle zorgverzekeraars waardoor u met alle (fysiogerelateerde) klachten bij ons terecht kunt.

Tevens heeft onze fysiotherapeut veel ervaring met onder andere rug-, nek- en schouderklachten, revalidatie en mensen met een chronische indicatie zoals CVA en COPD. Onze fysiotherapeut is opgeleid door een erkend longrevalidatiecentrum en derhalve gespecialiseerd in behandeling van COPD patiënten.

Meer informatie over onze afdeling fysiotherapie? Klik dan hier.


Personal Training
U kunt bij Sportcenter Balance ook terecht voor Personal Training!

Heeft u een stok achter de deur nodig? Of wilt u nu eindelijk eens échte resultaten behalen? Onder begeleiding van onze deskundige en gediplomeerde Personal Trainer gaat u aan de slag om uw doelen te verwezenlijken. Wat uw motivatie ook is, samen gaan we doelgericht en intensief aan de slag om op snelle en verantwoorde wijze het gewenste resultaat te realiseren.

Hierbij zijn 2 mogelijkheden:
– Losse PT sessies
– PT Pakket 10 sessies. Hierbij krijgt u 10% korting én een gratis intake gesprek.

Meer informatie over Personal Training? Klik dan hier.

20220611-104344-Sportcenter Balance-1123-HR
20220611-103921-Sportcenter Balance-1113-HR
_DSC7308

Voedingsbegeleiding

Bekijk onze succesverhalen en kies voor voedingsbegeleiding!

 

Heeft u een stok achter de deur nodig? Of wilt u nu eindelijk eens échte resultaten behalen? Onze deskundige gewichtsconsulent gaat met u aan de slag om uw droomresultaat te verwezenlijken. Of dit nu afvallen, aankomen of gewoon een gezonde leefstijl is, samen werken we doelgericht en intensief naar uw gewenste resultaat!

 

Personal Training

kunt bij Sportcenter Balance ook terecht voor verschillende Personal Training pakketten!

Wat kunt u verwachten bij een Personal Training?

  • Gratis en geheel vrijblijvend informatiegesprek.
  • Intake gesprek.
  • Uitgebreide nulmeting en anamnese.
  • Lichaamsanalyse
  • 10x Personal Training sessie á 60 minuten waarbij uw Personal Trainer u intensief begeleid, corrigeert en motiveert.
  • Tussenmetingen
  • Eindmeting
  • 7 dagen per week Whatsapp ondersteuning.
  • Beschikking over ons uitgebreide fitnesscentrum.
  • Toegang tot ons online sportplatform met oefeningen, online coaching, recepten, handige tips etc.

Makes you feel better!

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!