Fysio eGym+

EGYM+ logo color_white_RGB

"De eGym+ programma's maken revalideren gemakkelijker, sneller en je vooruitgang is direct af te meten in de handige app."

De eGym Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. De fysiotherapeut stelt alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je chiparmband.

Revalideren op de eGym Cirkel.

✓      Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chiparmband;

✓      Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;

✓      Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;

✓      Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;

✓      Fit & Vitaal in 30 minuten!

 

de eGym+ revalidatie- en herstelprogramma's:

Reha Fit: langzame bewegingen met een geleidelijke stijging van het trainingsgewicht, zodat je snel én verantwoord herstelt. Deze training sluit perfect aan bij revalidatiesporters en sporters in behandeling bij onze fysiotherapeut!

Algemene fitness: verschillende vormen van spiertraining gericht op krachtbehoud en vitaliteit. Fit en vitaal door het leven!

Atletisch: focus op prestatieverbetering door het ontwikkelen van snelheid en spierkracht. Zeer geschikt voor (top)sporters die prestatie willen leveren!

Metabolic Fit: Speciaal voor mensen met diabetes II. Geleidelijk aan verbeteren van het krachtuithoudingsvermogen om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Meer dan één miljoen mensen in Nederland lijden aan diabetes II.

Immunityboost: Een exclusief programma om uw immuunsysteem te versterken en het infectierisico te verlagen. Onze intelligente apparatuur zorgt ervoor dat u in een bepaalde hartslagzone traint waardoor u extra Myokines aanmaakt welke zeer actief bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem.

Revalideren na Corona op onze eGym circle:

eGym heeft een speciaal programma ontwikkeld voor mensen die revalideren van COVID-19. Het zogenoemde 'Immunity Boost' en 'Rehability' programma zorgen voor het versterken van het immuunsysteem en zachte lichaamsrevalidatie.

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars!

U kunt gemakkelijk een afspraak maken via: info@balancepanningen.nl, 0773077749 of via de contactpagina.

 

EDF1821C-E38A-4B94-9598-2C2077E0B68B
eGym Premium_doelenscherm_NL
eGym Premium_doelen gezondheid_NL
eGym_Apps_07

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!