Small Group Training

Small Group Training

Je kunt bij Sportcenter Balance ook terecht voor Personal Small Group Training!

Small Group training is zoals de naam al zegt Personal training in kleine groepen. Lijkt het jou fijn om groepsverband in onze PT studio te trainen, maar wil je wel de aandacht voor jou als individu behouden? Dan is Small Group Training iets voor jou!

Het voordeel? Iedereen werkt als individu aan zijn doelstelling, maar jullie volgen gezamenlijk de trainingen. Dat werkt motiverend en is gezellig! Daarnaast profiteer je daarbij ook van aantrekkelijke tarieven!

 

Lees hier de succesverhalen van klanten die u al voor gingen!

 

Bent u klaar voor echte resultaten? Vul onderstaand contactformulier in en wij sturen u vrijblijvend alle informatie toe!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
45166177_1888016064608938_5116630797838712832_n
fit25e2d91dd-aedf-49fe-9fac-42c797100578 (1)

VOEDINGSBEGELEIDING

Voedingsbegeleiding vergoed door uw zorgverzekeraar!

Sportcenter Balance is aangesloten bij het BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit houdt in dat onze voedingsbegeleiding geheel of gedeeltelijk kan worden vergoed door uw zorgverzekeraar! De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van uw verzekering.

Heeft u een stok achter de deur nodig? Of wilt u nu eindelijk eens échte resultaten behalen? Onze deskundige gewichtsconsulent gaat met u aan de slag om uw droomresultaat te verwezenlijken. Of dit nu afvallen, aankomen of gewoon een gezonde leefstijl is, samen werken we doelgericht en intensief naar uw gewenste resultaat!

PERFORMANCE COACHING

U kunt bij Sportcenter Balance ook terecht voor (Sport) Performance Coaching!

Performance coaching is bedoeld voor alle sporters die van goed naar beter willen en is geschikt voor elke sporter die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen of juist naar een sport specifiek doel toe wil trainen.

Dit is zo breed als het verbeteren van je hardloop- of voetbalprestaties tot aan het behalen van je politietest of juist het trainen voor een Obstacle run. Daarnaast sluit Performance Coaching perfect aan bij elke vorm van topsport!

Onze Performance Coach Gido staat graag voor u klaar!

Zelfs onze prijzen zijn sportief!

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!