OVER BALANCE

"Zelfs onze prijzen zijn sportief"

Geschiedenis van Sportcenter Balance

Op 1 april 2008 opende Loek Geeraets Sportcenter Balance. Hiermee werd een nieuw concept op de markt gezet; het aanbod van de luxe fitness-centra, met bijbehorend aanbod en service maar dan tegen de prijs van de budget fitness-centra. Door de ruime openingstijden, een zeer uitgebreid groepslesrooster, het altijd aanbieden van begeleiding, en dat alles voor maar €19,95 per maand, zorgde er al snel voor dat Sportcenter Balance uit haar jasje groeide. Na slechts drie maanden moest er al een uitbreiding plaatsvinden waardoor er flink werd verbouwd om de leden een steeds betere service te kunnen bieden.

De verbouwing was een succes! Doordat het ledenaantal bleef stijgen moest er vier maanden later alweer verbouwd worden. En zo bleef het maar doorgaan. In september 2009 moest Sportcenter Balance verhuizen naar het pand op de J.F. Kennedylaan 205.

Nu, talloze verbouwingen, een verhuizing, en continu blijven vernieuwen blijft Sportcenter Balance nog steeds aan de weg timmeren.

Alles onder één dak.

Naast fitness, groepslessen en begeleidingen bleek er al gauw vraag naar meer. Langzaam maar zeker bleef Sportcenter Balance zich ontwikkelen en uitbreiden met nieuwe diensten. Fysiotherapie, revalidatie, Personal Training en voedingsbegeleiding zijn slechts een kleine greep uit het grote aanbod van Sportcenter Balance. Het doel? Alles voor je gezondheid onder één dak. We zijn hard op weg om dit te realiseren.

7x Dutch Fitness Award winnaar!

De ontwikkelingen wierpen zijn vruchten af! Momenteel is Sportcenter Balance trotse houder van maar liefst zeven Dutch Fitness Awards!

De toekomst

Sportcenter Balance blijft de komende jaren aan de weg timmeren en heeft nog heel veel plannen. Uiteraard zoals u van ons bent gewend met de beste service tegen de laagste prijs. Zelfs onze prijzen zijn sportief!

Mocht u meer informatie nodig hebben dan kunt u gerust vrijblijvend contact opnemen via 077-3077749 of info@balancepanningen.nl.

Zonder titel (500 x 3000 px) (2)
E (2)

Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding vergoed door uw zorgverzekeraar!

Sportcenter Balance is aangesloten bij het BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit houdt in dat onze voedingsbegeleiding geheel of gedeeltelijk kan worden vergoed door uw zorgverzekeraar! De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van uw verzekering.

Heeft u een stok achter de deur nodig? Of wilt u nu eindelijk eens échte resultaten behalen? Onze deskundige gewichtsconsulent gaat met u aan de slag om uw droomresultaat te verwezenlijken. Of dit nu afvallen, aankomen of gewoon een gezonde leefstijl is, samen werken we doelgericht en intensief naar uw gewenste resultaat!

 

Personal Training

kunt bij Sportcenter Balance ook terecht voor verschillende Personal Training pakketten!

Wat kunt u verwachten bij een Personal Training?

  • Gratis en geheel vrijblijvend informatiegesprek.
  • Intake gesprek.
  • Uitgebreide nulmeting en anamnese.
  • Lichaamsanalyse
  • 10x Personal Training sessie á 60 minuten waarbij uw Personal Trainer u intensief begeleid, corrigeert en motiveert.
  • Tussenmetingen
  • Eindmeting
  • 7 dagen per week Whatsapp ondersteuning.
  • Beschikking over ons uitgebreide fitnesscentrum.
  • Toegang tot ons online sportplatform met oefeningen, online coaching, recepten, handige tips etc.

Makes you feel better!

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!