Personal Training

Personal Training

ACTIE! 10% korting op het Personal Training traject! Kiest u ook voor voedingsbegeleiding? Dan ontvang u 15% korting op het totaalpakket! Mogelijk ook nog eens vergoed door uw zorgverzekeraar.

 

U kunt bij Sportcenter Balance ook terecht voor Personal Training!

Heeft u een stok achter de deur nodig? Of wilt u nu eindelijk eens échte resultaten behalen? Onder begeleiding van onze deskundige en gediplomeerde Personal Trainer gaat u aan de slag om uw doelen te verwezenlijken. Wat uw motivatie ook is, samen gaan we doelgericht en intensief aan de slag om op snelle en verantwoorde wijze het gewenste resultaat te realiseren.

Trainen in een aparte ruimte of in ons ruime fitnesscentrum

Wilt u afgezonderd trainen in een aparte ruimte waar niemand u kan zien? Dat kan! Wij beschikken over ruime zalen waar u individueel en onder begeleiding van uw personal trainer kunt sporten. Wij maken de drempel graag zo laag mogelijk voor u!

Daarnaast is het ook mogelijk om met uw Personal Trainer gebruik te maken van alle faciliteiten en apparatuur in ons ruime fitnesscentrum. De mogelijkheden zijn enorm!

Duo PT
Wilt u graag Personal Training samen met uw partner, vriend(in), familie of kennis? Dat kan vanaf nu met ons Duo PT pakket tegen een scherp gereduceerd kortingstarief! Extra voordelig, extra leuk!

Ook bij de Personal Training pakketten garanderen wij u de meest voordelige prijs van Peel & Maas!

Bij Personal Training en Duo Personal Training is het mogelijk om zowel losse sessies als pakketten te boeken. Bij PT pakketten krijgt u extra korting en het intakegesprek geheel gratis!

Wat kunt u verwachten bij een Personal Training Pakket bij Sportcenter Balance:

 • Gratis en geheel vrijblijvend informatiegesprek.
 • Intake gesprek.
 • Uitgebreide nulmeting en anamnese.
 • Lichaamsanalyse
 • 10x Personal Training sessie á 60 minuten waarbij uw Personal Trainer u intensief begeleid, corrigeert en motiveert.
 • Tussenmetingen
 • Eindmeting
 • 7 dagen per week Whatsapp ondersteuning.
 • Beschikking over ons uitgebreide fitnesscentrum tijdens uw PT.
 • Toegang tot ons online sportplatform met oefeningen, online coaching, recepten, handige tips etc.

Lees hier de succesverhalen van enkele klanten die u al voor gingen!

Bent u klaar voor echte resultaten? Vul onderstaand contactformulier in en wij sturen u geheel vrijblijvend alle informatie toe!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DSC7422
fit25e2d91dd-aedf-49fe-9fac-42c797100578 (1)
261934765_2230224827131607_8013084783618652519_n

VOEDINGSBEGELEIDING

Voedingsbegeleiding vergoed door uw zorgverzekeraar!

Sportcenter Balance is aangesloten bij het BGN, Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit houdt in dat onze voedingsbegeleiding geheel of gedeeltelijk kan worden vergoed door uw zorgverzekeraar! De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van uw verzekering.

Heeft u een stok achter de deur nodig? Of wilt u nu eindelijk eens échte resultaten behalen? Onze deskundige gewichtsconsulent gaat met u aan de slag om uw droomresultaat te verwezenlijken. Of dit nu afvallen, aankomen of gewoon een gezonde leefstijl is, samen werken we doelgericht en intensief naar uw gewenste resultaat!

PERFORMANCE COACHING

U kunt bij Sportcenter Balance ook terecht voor (Sport) Performance Coaching!

Performance coaching is bedoeld voor alle sporters die van goed naar beter willen en is geschikt voor elke sporter die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen of juist naar een sport specifiek doel toe wil trainen.

Dit is zo breed als het verbeteren van je hardloop- of voetbalprestaties tot aan het behalen van je politietest of juist het trainen voor een Obstacle run. Daarnaast sluit Performance Coaching perfect aan bij elke vorm van topsport!

Onze Performance Coach Gido staat graag voor u klaar!

Zelfs onze prijzen zijn sportief!

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!