Ricardo Geeraets

Eigenaar

Hoi! Mijn naam is Ricardo Geeraets, eigenaar van Sportcenter Balance.

In 2009 begon ik actief in het bedrijf van mijn vader. Dit begon met een kopje koffie zetten achter de bar, tot aan het bijvullen van de koelkast en ondertussen het meekijken met alle facetten binnen het bedrijf. Dit werd me natuurlijk met de paplepel ingegoten.

Het was dan ook vrij snel duidelijk dat ik hier mijn toekomst zag met als uiteindelijke doel het bedrijf van mijn vader over te nemen. Ik ben me gaan richten op een sportopleiding en het geven van fitnessbegeleidingen, groepslessen en workshops.

In 2016 werd dit door het vroege overlijden van mijn vader veel sneller werkelijkheid dan ik ooit had gedacht. Een grote stap waarbij ik gelukkig werd geholpen door het hele team maar in het bijzonder 'Ome Frank'.

Inmiddels voel ik me als een vis in het water en vind ik het een enorme eer dat ik het bedrijf van mijn vader heb kunnen overnemen én dat we met een fantastisch team nog steeds een succesvol en groeiend bedrijf runnen.

 

Opleidingen of relevante werkervaring:

  • HBO Fontys Sporthogeschool P
  • HBO Avans commerciële economie sport
  • Les Mills Advanced trainer
  • BHV

 

Wat vind ik leuk aan dit werk:

Het leukste aan het werk zelf vind ik de 'vrije' werksfeer. Geen 9 tot 5 baan waarbij je de hele dag achter je bureau zit. Dat is echt niets voor mij. Ik vind het leuk dat er veel afwisseling in het werk zit en elke dag anders is. Daarnaast vind ik het klantcontact leuk en probeer ik iedereen persoonlijk te leren kennen. Het leukste aan het ondernemen vind ik de vrijheid om je eigen ideeën in de praktijk te brengen zoals je het zelf voor ogen hebt.

 

Sportprestaties: 

Eigen sportprestaties:

  • Zwarte band taekwondo, Nederlands en Open Nederlands kampioen taekwondo.
  • Marathon New York, Tokyo, Chicago, Berlijn, Londen en Boston voor Stichting KiKa.

Favoriete sportprestaties algemeen:

  • Rico Verhoeven vs Jamal Ben Sadik 3. Wat een wedstrijd!

Guilty Pleasure: 

Kwekkeboom Old Amsterdam bitterballen, thank me later!

 

thumbnail_IMG_8847
thumbnail_IMG_7758 copy

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!