Paula Bakker

Group instructor

Even voorstellen:

Hoi, mijn naam is Paula Bakker. Jullie kennen mij van de spinninglessen op woensdagavond en zaterdagochtend. Ik ben geboren en getogen in Roggel en woon er nog altijd met man en vier kids.

Sinds kort ben ik praktijkmanager van 3 tandartspraktijken in het mooie Nuenen.

In het weekend vind ik het heerlijk om lekker te koken, bakken of bezig te zijn met muziek maken.

 

Opleidingen / ervaringen:

  • Vanaf 2010 heb ik verschillende cursussen, opleidingen en trainingen gevolgd om een gevarieerd pakket aan groepslessen te kunnen geven.
  • Bij Balance ben ik een aantal jaar geleden gestart als instructrice van o.a. BBB, aerobics, steps en spinning, maar door mijn nieuwe uitdaging in het Brabantse Nuenen, werd de combinatie werk en lesgeven te lastig. Met pijn in mijn hart, maar vol vertrouwen heb ik het stokje aan onze lieve collega Renée over mogen dragen.

 

Wat ik leuk vind aan dit werk:

Als echt “mensen-mens” geniet ik van de gezelligheid en gevarieerdheid van de klanten van Balance. Daarom besteed ik met veel toewijding (en vooral passie voor muziek) extra aandacht aan de voorbereiding van mijn spinninglessen, waarin ik met mijn enthousiasme alle deelnemers op hun eigen niveau wil stimuleren en motiveren om het maximale uit zichzelf te halen op de spinningsfiets.

 

Guilty pleasure:

Eentje maar?!

  • Naturel chips van Lays
  • En stiekem ook: ’n lekkere sjoes in de kroeg met vrienden en ongegeneerd losgaan met vastelaovendj.
thumbnail_IMG_3396

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!