Kevin de Smedt

- ICT & Back office -

Hey! Mijn naam is Kevin De Smedt, de man achter de schermen! In 2007 heb ik mijn ultieme bijbaantje gevonden bij Loek, ik begon achter de bar op zaterdag op de Kennedylaan (Balance).Na een tijdje mocht ik ook nog enkele vaste avonden achter de bar staan bij Geeraets Gym.

In september 2009 kwam Ricardo als zoon van Loek het zaterdag Dream-team versterken, dit was vriendschap op het eerste gezicht en we hebben regelmatig buikpijn gehad van het lachen. Naast barwerkzaamheden draaide we onze hand destijds niet om voor het wassen van de auto van Loek of onkruid plukken rondom het pand.

Na mijn studie ICT heb ik ook ondersteuning geboden in bedrijfsprocessen zoals ICT & veiligheid, denk dan bijvoorbeeld aan het eerste toegangssysteem. Dit doe ik tegenwoordig nog steeds. Nadat ik een vaste baan kreeg in de veiligheidssector ben ik nog een aantal jaar op zaterdag blijven werken voor dit geweldige gezellige bedrijf!In 2015 ben ik bij de Brandweer gegaan en moest ik mijn geliefde zaterdag bij Balance opgeven, het was niet meer te combineren, sinds 2015 ben ik dus alleen nog werkzaam achter de schermen. Ik woon in Panningen samen met mijn vrouw Myrthe, naast mijn vaste baan als projectcoördinator bij Securitas werk ik ook nog bij de Brandweer van Panningen. Als ik daarnaast nog wat vrije uurtjes over heb ga ik graag motorrijden, op stap of lekker wat eten.

 

Werkzaamheden binnen Sportcenter Balance: 

  • ICT, en backoffice
  • Oproepkracht voor barwerkzaamheden of onnozele praat.

Werkervaring:

  • 10+ jaar ervaring achter de bar bij Balance
  • 10+ jaar ervaring onkruid plukken rondom het pand
  • 10+ jaar ervaring auto’s wassen bij Tankstation Bosje
  • Projectcoördinator Securitas
  • Brandweer Panningen

Wat vind ik leuk aan dit werk:

Het team, de faciliteiten maar het allerbelangrijkste zijn de klanten!De gezellige momenten aan de bar met een kopje koffie!

Favoriete sportprestatie: 

2019 Venlo Stormt samen met klanten en het team van Balance.Iedereen die me kent weet dat ik een waardeloze sportman ben dus dit was wel een prestatie!

Guilty Pleasure: 

Vette hap!

IMG_3391

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!