Ilona Klompen - Peeters

- Zumba Instructrice -

Hallo! Ik ben Ilona Klompen en ik ben Zumba instructrice bij sportcenter Balance. Dit doe ik naast mijn andere baan, waar ik met jeugd- en jongeren werk. Ik geef les op donderdagavond en zondagochtend en geef daarnaast ook Zumba clinics bij Balance aan jongeren van het voortgezet onderwijs.
Ik woon in Panningen samen met mijn man Rik, die ook regelmatig bij Balance in de fitness te vinden is. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar een festival te gaan, te wandelen en te zwemmen. Ook houd ik van persoonlijke ontwikkeling, reizen, de natuur en gezellige avondjes met vriendinnen. Daarnaast ben ik gek op interieur en kringloopgelukjes en vind ik het leuk om nieuwe recepten uit te proberen in de keuken. Ohja en af en toe lekker shoppen mag natuurlijk niet ontbreken!

Werkzaamheden binnen sportcenter Balance: 

  • Zumba instructrice
  • Verzorgen van Zumba clinics bij externe partners
Opleidingen of relevante werkervaring:
  • Sociaal Pedagogische hulpverlening
  • Paar jaar voor de klas gestaan als docent
  • Zumba Instructor training
Wat vind ik leuk aan dit werk:
Ik vind het leuk om sporters te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en vooral lol te laten ervaren in de Zumba les. Even nergens aan hoeven denken; gewoon lekker met z’n allen dansen, lachen en flink zweten. Dan kun je vetverbranding, spieropbouw en een betere conditie gaan zien als extra cadeautje toch? 😉
Ook komen er meerdere leeftijden samen in de les, wat het heel gezellig maakt. Zumba is voor iedereen! Na de les vind ik het leuk om gezellig even te kletsen met de mensen, maar niks moet! De sfeer is heel relaxed en dat maakt het lekker laagdrempelig. Twijfel je of Zumba bij je past? Kom gewoon een keer een les meedoen!
Favoriete sportprestatie: 
Ik vind hardlopen echt niks aan, maar ik wilde een keer iets nieuws erbij proberen dus heb ik een paar keer meegedaan aan de Venloop, met 10 km als persoonlijk hoogtepunt. Daarna hield ik het toch maar bij heupen shaken haha, beste sport ever!
Guilty Pleasure: 

Sowieso alles met chocola, een lekkere kaasplank met blauwe schimmelkaas en een rood wijntje on the side

thumbnail_Image

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!