Summerbodies are made in the winter!

Met nog een goede 3 maanden tot de start van de zomer is dít het moment om te starten en echt werk te maken van je sportieve doelen! Maak gebruik van onze fantastische aanbiedingen:

 

  • Sport GRATIS tot juni! 

Schrijf je vandaag in en sport GRATIS tot juni! Onbeperkt sporten incl. live groepslessen, begeleiding en persoonlijke schema's op maat. Klik hier voor meer informatie. 

 

  • Personal Training of DUO Personal Training 10% korting!

Niets is motiverender dan je eigen Personal Trainer! Een Personal Trainer zorgt ervoor dat jij op een zo snel mogelijke manier je persoonlijke doelen behaalt. Tijdens onze PT sessie krijg je 1 op 1 begeleiding in een aparte privé studio of in ons ruime fitnesscentrum.

Een PT pakket delen met uw partner, vriend(in), kennis of iemand anders? Bij een DUO PT pakket krijgt u extra korting!

Meer informatie of alle succesverhalen lezen? Klik hier. 

 

  • Voedingsbegeleiding: 10% korting!

Maak gebruik van ons voedingsbegeleiding traject. Sportcenter Balance is aangesloten bij BGN waardoor u in aanmerking komt voor vergoeding via uw zorgverzekering!

Klik hier voor meer informatie en succesverhalen!

 

  • HIIT the Club: Small Group Personal Training. 

Personal Training met de fun van groepstraining! Bij HIIT the Club train je in een klein groepsverband met de persoonlijke aanpak van onze Personal Trainers. Dit alles in een unieke PT studio! Je betaalt één vast betaalbaar tarief per maand voor onbeperkt Personal Training workouts!

Meer informatie over HIIT the Club? Klik hier.

 

thumbnail_IMG_8239

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!