Stan Boots

- Personal Trainer & Gewichtsconsulent -

Mijn naam is Stan en sport is mijn passie. Zelf ben ik woonachtig in Kronenberg en sinds 2017 werkzaam bij Sportcenter Balance. Hier heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Zo ver ik me kan herinneren ben ik altijd bezig geweest met sporten en bewegen. Vanaf de basisschool met apenkooi tot aan de sportklas op de middelbare school, en nu bij Balance als Personal Trainer en gewichtsconsulent. Je raad het al, in mijn vrije tijd ben ik verder ook veel in de sportschool te vinden, waarbij mijn eigen interesse uitgaat naar maximaal krachttraining en powerliften. Naast sporten vind ik het leuk om met mijn vrienden wat biertjes achterover te tikken of een glaasje whisky te drinken onder het genot van goeie muziek.

 

Werkzaamheden binnen sportcenter Balance:   

  • Personal Training
  • Voedingsbegeleiding
  • Fitnessbegeleidingen
  • Baliewerkzaamheden

Opleidingen of relevante werkervaring: 

  • Fitnesstrainer A & B
  • HBO Personal Trainer
  • Gewichtsconsulent (Beroeps gewichtsconsulenten Nederland).
  • 5+ jaren aan werkervaring in de sport- en fitnessbranche

Wat vind ik leuk aan dit werk: 

Een van de leukste dingen aan mijn werk vind ik het persoonlijk klantencontact. Als sport- en voedingscoach heb je klanten over de vloer die hard aan het werk zijn om de door hem of haar gestelde doelen te verwezenlijken.

Helaas gaat dit niet altijd zonder slag of stoot! Het blijft lastig om jezelf op te pakken om naar de sportschool te gaan, of om toch weer die kom met kwark en granola te eten in de vroege ochtend terwijl je eigenlijk zin hebt in iets anders. Hier kom ik dan om de hoek kijken en ga ik jou helpen om toch die sportschool in te stappen en toch die kom met kwark te eten! Want hoe mooi is het, om uiteindelijk resultaat te zien terwijl het soms zo lastig leek om jezelf op te pakken.

Wanneer je als klant en trainer een aantal weken of maanden bezig bent leer je elkaar steeds beter kennen en weet je wat je aan elkaar hebt. Hierdoor ontstaat er een belangrijke en eerlijke vertrouwensband.

Verder vind ik het tof dat er bij Balance een huiselijke sfeer hangt. Zelf kom ik uit een klein dorpje, waar wel bijna iedereen elkaar kent. Dit zorgt voor een bepaalde sfeer in het dorp waarbij je niet vreemd bent van elkaar en waar het niet vreemd is om even een praatje te maken met een mede Kronenberger. Dit gevoel heerst bij Balance ook naar mijn mening, we kennen veel klanten bij naam en iedereen kan met zijn of haar (sport)verhalen terecht.

 

Favoriete sportprestatie:  

Mijn passie ligt bij krachttraining/powerliften. Hierbij is het doel om zoveel mogelijk gewicht te kunnen tillen. Hier train je dan ook echt maanden voor en wanneer het dan lukt om je oude records te verbreken is gewoon mega gaaf! Hierbij zijn mijn eigen records een squat van 170kg, deadlift van 210kg en bankdrukken 125kg.

Verder kijk ik altijd graag sport op televisie en vind ik de wedstrijd tussen Nederland en Spanje (WK 2014) waarbij we met 5-1 gewonnen hebben en de Spanjaarden echt in de pan hebben gehakt, toch nog steeds een van de leukste sportmomenten om terug te kijken.

Guilty Pleasure:  

Broodjes met pasta bolognese & Friends (TV-serie)

_DSC7369

Meer weten?

Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder!